Domain Adı http://www.gogusestetigi.org
Web Sitenin Kuruluş Tarihi 2008
Göğüs estetiği ve meme estetiği cerrhai operasyonlarının anlatıldığı ve bir çok görüntü resimlerin yer aldığı web sitesii..
Web Sitesine Ait Tanıtım Makelesi
Büyük göğüsler girmek, sırt ve boyun ağrısı, ciltte tahriş, solunum sorunları ve diğer sorunlar gibi sağlık sorunları geniş bir yelpazede belirleyebilir. Ama fiziksel sorunların yanı sıra meme büyüklüğü ile ilişkili ruhsal sorunlar da vardır. Büyük göğüsleri olan bir kadın ona kendine güven azalması, bakar arada kalmış hissediyorum olabilir.
Yani, meme küçültme ameliyatı yararları fiziksel hem de psikolojik olabilir gibi görünüyor.
Göğüs estetiği amacı aşağıdaki ulaşmak için genellikle
daha küçük, daha hafif ve sıkı göğüsler sahip
ağır meme ile ilişkili ağrı giderici
Astım iyileştirilmesi
Vücudun geri kalanı ile yeniden kurulması göğüsler oranı
areola boyutunu azaltarak
farklı boyutta göğüsler eşitleme
Genel olarak, fiziksel rahatsızlığa kaldırılması
Psikolojik yararları da önemlidir. göğüs estetiği kadının benlik saygısı geliştirmek ve psikolojik travma tedavi olabilir.
Meme küçültme ameliyatı nasıl yapılır?
Bireysel özellikleri ve kişisel tercihleri ??meme boyutunu azaltmak için seçilen belirli tekniği belirleyecektir. Bu operasyon öncesi cerrah ile görüşmek yöntemi tavsiye edilir.
Göğüsler azaltmanın en yaygın kullanılan teknik, üç kesiler içerir. Bir kesi areola civarında yapılır. Başka areola alt kenarından meme altındaki çizgisine dikey çalışır. Üçüncü insizyon meme kırışık doğal eğri izler. Üç insizyonlar bir çapa şeklindedir. Yöntemi "çapa şeklinde kesi" tekniği olarak bilinen nedeni budur.
Aşırı yağ, deri ve meme dokusu çıkarıldıktan sonra, estetik cerrah daha yüksek bir pozisyona meme ucu ve areola kaydırır. Areola boyutu yanı ise hastanın istekleri azalır.